Tablouri

Afisare
Tablou pe aluminiu striat "San Francisco, Here I come"

Tablou pe aluminiu striat San Francisco, Here I come

COD: GDR-BND-02-015

Tabloul decorativ din aluminiu striat reda imaginea unuia dintre cele mai iconice poduri din lume: Golden Gate din San Francisco. Maniera In care este ilustrat este remarcabila: stilul este cel al unei picture impresioniste, In tonuri de galben cald si verde si cu o tehnica ce aminteste de acuarele. Culorile se amesteca, contururile sunt abia sugerate. Indicat pentru cei care iubesc arta si calatoriile.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe aluminiu striat "Wanna Hop in?"

Tablou pe aluminiu striat Wanna Hop in?

COD: GDR-BND-11-003

 Tabloul decorativ din aluminiu striat reda o imagine a spatelui unei masini vintage. Paleta de culori este una originala: dinamismul verdelui albastrui este armonios acompaniat de griurile si marourile Inchise. Imaginea emana mister. Catre ce se Indreapta? Cine o conduce? Nu stim, dar calatoria cu siguranta merita. Tabloul decorativ este adecvat pentru cei carora le e dor de lucrurile frumoase din trecut, dar, de asemenea, si de dynamism. Potrivi pentru o multitudine de stiluri decorative.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe metal striat "Flamingoes"

Tablou pe metal striat Flamingoes

COD: GDR-BND-06-001

Tabloul decorativ surprinde imaginea a catorva pasari flamingo printre flori. Ce vegetatie luxurianta si ce abordare fovista. Imaginea aminteste de tablourile lui Gauguin, de culorile vii, notele exotice ale faimosului pictor francez. Tabloul decorativ este ca o oaza de prospetime si culoare Intr-un stil modern de decorare. Potrivit celor ce iubesc natura si privesc viata cu optimism.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe metal striat "Madonna - Sexy dream"

Tablou pe metal striat Madonna - Sexy dream

COD: GDR-BND-01-011

Tabloul decorative ne Infatiseaza o imaginea a Madonnei, faimosul star pop-rock, In Intregime.Imaginea combina tehnica fotografiei cu pictura: personajul din centru este Incetosat, culorile se amesteca, intra una In alta, rosul dominand scena. Starul este aratat In lenjerie provocatoare, Intr-o postura neconventionala, asa cum stim ca obisnuia s-o faca. Tabloul decorativ se adreseaza nu doar fanilor Madonnei, ci tuturor celor care le place viata usor=¦ condimentata.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe metal striat "Rebel Without a Cause"

Tablou pe metal striat Rebel Without a Cause

COD: GDR-BND-01-007

Tabloul decorativ Il Infatiseaza pe un vesnic tanar James Dean. Iconicul actor american va ramane In istorie drept un simbol al tinerilor rebeli. Personajele interpretate In filme au facut din el cel mai iubit rebel al tuturor timpurilor. Tabloul decorativ ne arata un James Dean In nuante de verde si albastru. Tunsoarea tipica, privirea Indrazneata, dar melancolica sunt toate acolo. Tabloul este potrivit celor ce iubesc cinematografia clasica si cel cu sufletul Inca tanar. Ar arata minunat In camera de zi sau Intr-un spatiu dedicat muzicii, lecturii si vizionatului de filme.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe metal striat "Time Traveller"

Tablou pe metal striat Time Traveller

COD: GDR-BND-09-001

Tabloul decorativ reda imaginea unei siluete misterioase. S-a teleportat dintr-un roman de aventuri al lui Jules Verne sau dintr-un film SF? Inca nu stim raspunsul. Personajul este un amestec de vintage si modern, combinand elemente ale unei armate marginale cu elemente de punk. Spre ce aventura a pornit? Tabloul decorativ va uimi prin originalitate si prin coloristica: nuante de verde, galben si albastru. Adecvat pentru un stil modern de decorare.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe aluminiu striat "In Bloom"

Tablou pe aluminiu striat In Bloom

COD: GDR-BND-03-014

Tabloul decorativ din aluminiu striat reda imaginea unei flori stilizate. Centrul imaginii este preponderent In alb-negru, petalele sunt abia sugerate si abia colorate de cateva pete albastre. In jurul florii, tonuri multiple =“ rosu, oranj, verde =“ se amesteca. Nimic exagerat. Ceea ce atrage atentia este tehnica: tabloul pare sa fie o acuarela. Are In comun cu acuarelele delicatetea, aspectul delicat al formelor. Este un produs indiscat celor ce iubesc poezia.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe aluminiu striat "Dusky Violet"

Tablou pe aluminiu striat Dusky Violet

COD: GDR-BND-02-004

Tabloul decorativ din aluminium striat Infatiseaza un colt tipic din frumoasa Venetie, cu arhitectura specifica si gondolele de pe canal. Dar ceea ce atrage agentia este modalitatea de prezentare si aspectul unic: tabloul arata ca o schita In creion combinata cu acuarele In nuanta de mov si roz. Nota romantica este la ea acasa prin formele si contururile delicate. Tabloul decorativ este adecvat pentru cei carora le plac calatoriile si pentru cei ce iubesc arta: se va impune ca o piesa centrala In decorarea camerei.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe metal striat "Madonna - Unconventional"

Tablou pe metal striat Madonna - Unconventional

COD: GDR-BND-01-010

Tabloul decorativ reda portretul unui star neconventional, poate cel mai neconventional, Intr-o maniera neconventionala. Figura starului In tinerete este Inconjurata de un fel de corzi Intr-un mod foarte original. Acestea simbolizeaza conventiile, regulile sociale. Tabloul decorativ se adreseaza nu doar fanilor Madonnei, ci tuturor celor care iubesc figurile feminine puternice, ilustrate In moduri noi, care intrga. Tabloul decorativ este adecvat unui stil modern de decorare si va atrage atentia cu siguranta.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe metal striat "The Flowers in the Shade"

Tablou pe metal striat The Flowers in the Shade

COD: GDR-BND-06-008

Tabloul decorativ reda imaginea unei flori supra-dimensionate. Formele si culorile sale se Intrepatrund In moduri misterioase, impresia finala fiind cea a unei frumuseti complexe. Albastrul domina scena, Intrerupt doar de cateva tuse de galben, violet si oranj. Tabloul decorativ poate fi integrat cu usurinta Intr-o varietate de stiluri decorative si va aduce un aer misterios, dar relaxant In Incapere.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe metal striat "Blue Owl"

Tablou pe metal striat Blue Owl

COD: GDR-BND-10-002

Tabloul decorativ reda imaginea unei bufnite, cu aripile Intinse, ca si cum ar planui un atac. Catre ce prada se Indreapta? Bufnita este un animal cu un simbolism aparte In multe culturi. Este asociata cu Intelepciunea si cu profunzimea In gandire. Tabloul decorativ este remarcabil si prin culorile alese, albastrul regal, si prin atentia acordata detaliilor. Imaginea este dinamica si captivanta. Poate fi integrat cu usurinta Intr-o varietate de stiluri decorative.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe aluminiu striat "Blue Sky Is the Limit"

Tablou pe aluminiu striat Blue Sky Is the Limit

COD: GDR-BND-11-004

 Tabloul decorativ din aluminiu striat reda imaginea unei vechi corabii navigand pe marile albastre. Albastrul este culoarea dominanta. Tabloul are o tusa vintage foarte placuta. Te face sa visezi, sa te Intrebi, sa simti chemarea aventurii. Nu spune niciodata =nu= unei calatorii, fii gata mereu sa te Imbarci In noi provocari. Tabloul decorativ poate fi integrat usor Intr-o varietate de stiluri decorative si va constitui o oaza de pace si liniste.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe metal striat "Red Lion"

Tablou pe metal striat Red Lion

COD: GDR-BND-10-001

Tabloul decorative reda imaginea unui leu. Imaginea  surprinde capul felinei, Inconjurat de arabescuri, de pete de culoare si forme geometrice care amintesc structura unui diamant. Rosul domina scena, interrupt doar de cateva tuse de verde. Mandria din ochii leului este echilibrata de delicatetea din fundal. O piesa cu adevarat originala, tabloul decorativ se adreseaza atat iubitorilor de arta, cat si celor pasionati de natura.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe metal striat "Billy Idol"

Tablou pe metal striat Billy Idol

COD: GDR-BND-01-006

Tabloul decorativ reda imaginea lui Billy Idol, In tinerete. Cine nu a dansat pana a rupt pantofii pe White Wedding sau Rebel Yell? Tabloul decorativ ne prezinta un Billy Idol In nuante de albastru si Intr-o maniera originala. Ar constitui un cadou minunat pentru cei care au Inca inima tanara, celor nonconformisti, care cauta mereu sarea si piperul In viata. Tabloul decorativ este ideal pentru un stil modern de decorare.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe aluminiu striat "Daisies in the Sunset"

Tablou pe aluminiu striat Daisies in the Sunset

COD: GDR-BND-03-021

Tabloul decorativ din aluminiu striat reda imaginea a doua margarete, una dintre ele abia schitata In nuante de rosu si oranj, contrastand cu cateva tuse negre. Delicatete si putere la un loc Intr-o revarsare de forme si culori. Tabloul este indicat celor ce prefera imaginile clasice In forme noi. Se poate observa usor textura originala, aducand un suflu nou si prospetime imaginii. Se poate integra cu usurinta Intr-o varietate de stiluri decorative.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe aluminiu striat "Welcome to the Ballroom"

Tablou pe aluminiu striat Welcome to the Ballroom

COD: GDR-BND-12-003

Tabloul decorativ din aluminiu striat reda imaginea unei doamne ce participa la un bal ca-n timpurile stravechi. O vedem aplecata Intr-un soi de plecaciune si ne lasam imaginatia sa zboare libera. Intregul ei aspect ne trimite In timpuri demult apuse, dar modernitatea fundalului aduce dinamism tabloului. Este acea explozie de culoare o metafora pentru viitorul ei? Pentru ceea ce Ii rezerva destinul? Spuneti-va singuri povestea, tabloul decorativ e destul de generos In invitatia lui.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe aluminiu striat "To the Lighthouse!"

Tablou pe aluminiu striat To the Lighthouse!

COD: GDR-BND-02-011

Tabloul decorativ din aluminiu striat reda imaginea unui far. Farul este un simbol al rezistentei, al sperantei In timp de furtura, este casa ce ne asteapta mereu chiar daca nu stim Inca unde se afla. Tabloul decorativ are culori minunate, albastrul electric contrastand cu galbenul, oranjul si rosul apusului de la orizont, care aduc o nota calda. Este adecvat celor care nu renunta la speranta si continua sa caute In ei adevarurile launtrice si drumul catre ei Insisi.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe aluminiu striat "Dancing Houses"

Tablou pe aluminiu striat Dancing Houses

COD: GDR-BND-02-010

Tabloul decorativ din aluminiu striat reda imaginea unui colt faimos din Praga: Casele Care Danseaza. Imaginea impresioneaza prin originalitatea la mai multe nivele: mai Intai, cladirile neobisnuite, care par ca se sprijina un ape alta, apoi, prin culorile alese si prin tehnica. Viu colorat, printul atrage usor privirile. Adevat pentru cei carora nu le e teama de alegeri Indraznete si se va potrivi Intr-o multitudine de stiluri decorative.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe aluminiu striat "Vittorio Emanuele II Bridge"

Tablou pe aluminiu striat Vittorio Emanuele II Bridge

COD: GDR-BND-02-005

Tabloul decorativ din aluminiu striat surprinde un colt tipic al Romei: imaginea podului Vittorio Emanuele II la apus. Dar nu ce se arata, ci cum se arata este important aici. Tabloul decorativ arata ca o pictura: culori frumoase, miscarile pensulei pe panza, nuantele care se Intrepatrund. Tabloul decorativ va capta atentia tuturor. Imaginea este mai mult decat istorie, este caldura, arta, frumusete pura. Adecvat pentru un stil clasic de decorare.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei
Tablou pe aluminiu striat "The Citadel"

Tablou pe aluminiu striat The Citadel

COD: GDR-BND-02-009

 Tabloul decorativ din aluminiu striat reda imaginea unui vechi castel, cu toata aura sa de forta si impenetrabilitate. Arhitectura medievala, zidurile solide, crenelurile, culorile de teracota evoca timpuri stravechi. Tabloul este recomandat celor interesati de trecut si istorie, precum si celor pasionati de povestile vechi, romantice, cu cavaleri. Tabloul decorativ este adecvat unui stil de decorare clasic, se va potrivi de minune Intr-o camera cu mobilier de lemn, aducand o nota de caldura.

319,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Pret Magazin: 0,00 Lei